NederlandsEnglish
Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag verzonden || Gratis verzending vanaf € 50,-!
Sensorische hulpmiddelen & kado's voor angst-, paniek- en stressklachten

Lekker in je vel met Kalmeleon!

KALMEER KIT

Het kan soms moeilijk zijn om goed te weten wat voor hulpmiddelen eigenlijk zal helpen met het verzachten en kalmeren van onze angst-, paniek- en stressklachten. 

Geen zorgen! Bij Kalmeleon hebben we verschillende producten verzameld om onze kant-enklare copingdozen voor het omgaan met mentale gezondheidsklachten (ofwel Kalmeer Kits) op te nemen.

We hebben 3 soorten Kalmeer Kits om uit te kiezen: Angst en Paniek, Stress, en Maak je eigen Kalmeer Kit.

In de sectie Maak je eigen Kalmeer Kit kun je kiezen uit een brede selectie producten die kunnen worden gebruikt om de kalmerende effecten van elk van de vijf zintuigen te stimuleren, evenals een selectie van activiteitsgerelateerde producten.

angst 150x150

Angst en Paniek
Kalmeer Kit

Voel je je een angsthaas of een paniekvogel? De coping tools in deze kit zijn speciaal geselecteerd om je je angst-en paniekaanvallen te helpen verzachten.
Stess 150x150

Stress
Kalmeer Kit

Voel je je een stresskip? Of heb je last van een burnout? De coping tools in deze kit zijn speciaal geselecteerd om je beter met stress te helpen omgaan.
eigen 150x150

Maak je eigen Kalmeer Kit!

Ben je een kameleon en wil je een eigen kit maken? Dat kan! Hier zijn onze ideeën om je een kit te helpen maken die speciaal voor jou behoeften is.