NederlandsEnglish
Coping-tools & kado's voor je mentale welzijn

Lekker in je vel met Kalmeleon!

KALMEER KIT

Het kan soms moeilijk zijn om goed te weten wat voor coping tools eigenlijk zal helpen met het verzachten en kalmeren van onze psychische klachten.

Geen zorgen! Bij Kalmeleon hebben we verschillende producten verzameld om onze kant-en-klare copingboxen voor geestelijke gezondheid (ofwel Kalmeer Kits) op te nemen. 

We hebben vier soorten Kalmeer Kits om uit te kiezen: Angst/Paniek, Depressie, Stress, en Maak je eigen Kalmeer Kit

In de sectie Maak je eigen Kalmeer Kit kun je kiezen uit een brede selectie producten die kunnen worden gebruikt om de kalmerende effecten van elk van de vijf zintuigen te stimuleren, evenals een selectie van activiteitsgerelateerde producten.

angst 150x150

Angst/Paniek
Kalmeer Kit

Voel je je een angsthaas of een paniekvogel? De coping tools in deze kit zijn speciaal geselecteerd om je je angst-en paniekaanvallen te helpen verzachten.
depressie 150x150

Depressie
Kalmeer Kit

Is de zwarte hond (depressie) op bezoek? De coping tools in deze kit zijn speciaal geselecteerd om de zwarte hond te helpen wegjagen.
Stess 150x150

Stress
Kalmeer Kit

Voel je je een stresskip? Of heb je last van een burnout? De coping tools in deze kit zijn speciaal geselecteerd om je beter met stress te helpen omgaan.
eigen 150x150

Maak je eigen Kalmeer Kit!

Ben je een kameleon en wil je een eigen kit maken? Dat kan! Hier zijn onze ideeën om je een kit te helpen maken die speciaal voor jou behoeften is.